Om oss

Om Oss

Thailandkartan.se är ditt ultimata resurscenter för att utforska Thailand, dess skatter och underverk. Här finner du allt från detaljerade reseguider till tips för att få ut det mesta av din upplevelse i detta fantastiska land. Vår webbplats är skapad av reseentusiaster, för reseentusiaster. Vårt mål är att ge dig all nödvändig information och inspiration för att göra din Thailandsresa oförglömlig.

Våra Grundare

Johan Andersson – Med en passion för äventyr och kulturer, har Johan rest runt i Thailand flera gånger och förälskat sig i landets mångfald och skönhet. Han ansvarar för innehållet på sajten och ser till att våra artiklar alltid är aktuella och informativa.

Sara Lindholm – Som matälskare och kulturentusiast brinner Sara för att upptäcka nya platser och dela sina erfarenheter med andra. Hon ansvarar för våra reseguider och tips om de bästa matställena, och hjälper dig att uppleva Thailand som en lokalinvånare.

Tillsammans kombinerar Johan och Sara sina kunskaper och erfarenheter för att skapa en omfattande och användarvänlig plattform. Vi hoppas att du finner vår webbplats både användbar och inspirerande. Trevlig resa!